Problem med frambroms Wear

De främre bromsarna på din bil är ansvariga för att tillhandahålla merparten av din bromskraft. Ibland fordon har problem med sina främre bromsarna, inklusive bromsarna inte bär ordentligt. Om bilens bromsar inte bär på det sätt de borde vara, det är nog ett problem någonstans i bilen som behöver repareras. Bromsarna inte bär ordentligt är normalt ett symptom på en relaterad fråga snarare än ett problem med bromsarna. Bromsar slits ner för fort

Flera stora märken av fordon, främst Honda, har haft problem där bromsarna i fordonen slits ut för snabbt. Bromsar slits ut för snabbt om bromsbeläggen är inte tillräckligt stor för att ordentligt stöd stoppa vikten på bilen eller om bromsklossarna inte är tillverkade av ett robust-tillräckligt med material. Vissa bromsbelägg är helt enkelt mjukare än andra --- dessa bromsbelägg kan slitas ut snabbare än du förväntar dig.
Bromsar slits ojämnt

Ojämn broms slitage är vanligt orsakas av ett problem i ditt bromssystem som orsakar bromstrycket vara ojämnt fördelad mellan din främre bromsarna. Ojämnt slitage på bromsarna innebär att hårdvaran på ena sidan av dina bromsarna slits ut och måste bytas ut innan den andra sidan gör. En skev bromsrotor är en vanlig orsak till ojämn broms slitage.
Andra orsaker till bromsslitage
p Det finns ett antal olika faktorer som kan orsaka fordonets främre bromsarna inte bära korrekt. Problem i bromssystemet, till exempel, kan orsaka bromsarna slits ut snabbare eftersom de är att sätta extra press på de övriga bromsdelarna. Höga temperaturer kan också orsaka dina bromsbelägg slits ut snabbare än svalare temperaturer. Rutinmässigt körning i brant terräng, t.ex. om du bor i ett bergigt område, kan orsaka bromsarna slits ut oftare, så kan regelbundet bogsering och stoppa med tung last.
P Om du konsekvent har problem med hur dina bromsar slitage och ingen av dessa faktorer stämmer in på dig, kan du köra din bil för hårt och missbruka dina bromsar. Konstant tung broms användas av en förare kan orsaka bromsarna slits ut snabbare än de borde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65865.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.