Grand Am Start Problem

The Grand Am har en mängd olika saker som kan gå fel med Pontiac som gör att bilen inte startar. Allt från stora startproblem, såsom en dålig bränslepump, till något mindre som bilen är slut på bränsle. Problem med bränslesystemet, elsystem eller ens filtrering kan skapa en start problem i Grand Am. Problem med batteri

Enligt Carcomplaints.com ett av de största problemen med 2001 Grand Am börjar inte kom från olika elektriska problem. Ett batteri kan lätt gå dött när som helst, särskilt under kallare månader. The Grand Am behöver bara vara hoppa igång med batterikablar att fixa detta börjar problemet. Ett annat start problem med Grand Am kan komma från batterikablarna är korroderade vilket skulle förhindra spänningen från batteriet för att nå starter på Grand Am. Batterikablarna måste tas bort och rengöras för att eliminera denna start problem.
Starter Problem

Grand Am kommer också att ha ett start problem om starter misslyckas. Startmotorn är enheten på Grand Am som ingriper när tändningen slås och det i sin tur startar motorn. Stundom starter problem är inte för att startmotorn är dålig, men eftersom solenoiden på startmotorn är dålig. En Grand Am ägare kan ta bort både solenoiden och startmotorn eftersom komponenterna är kopplade till varandra, ta komponenterna till den lokala Biltema för att få dem testade för att se vilken som är dålig. Ett säkert tecken på att startmotorn är dålig på Grand Am är när operatören vänder tändningslåset och ett klickande ljud hörs.
Fuel System Problem
< p> The Grand Am startar inte om det finns ett bränslesystem problem. Bilen kan vara av gas eller inte skickas till spridarna förhindrar Grand Am från start. Bränslefiltret kan bli igensatta med tiden och förhindra att gas från att strömma genom bränsleledningen och in i motorn. Ett av de stora problemen kan komma från bränslepumpen fel på Grand Am. Bränslepumpen skjuter bensin från bensintanken genom bränslefiltret och in spridarna gör det möjligt för Grand Am börja. När bränslepumpen misslyckas, är bensin inte trycks genom bränsleledningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65743.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.