Min 1994 Subaru Legacy startar inte när den är kall

Många äldre bilar som startar lätt i de varmare månaderna kan lämna dig strandsatta på vintern . Bilar reagerar på kyla som människor gör och ibland kämpa för att komma igång . Om din 1994 Subaru Legacy inte startar på en kall morgon , det är sannolikt orsakad av en av två saker - att batteriet går dåligt eller motorn är för kall . Instruktioner
1

Pop huven på din 1994 Subaru Legacy och kontrollera batteriet , eller ta bilen till en lokal delar butik och be en medhjälpare att kolla det åt dig .
2

Byt ditt bilbatteri om det inte kommer att hålla laddningen . Ett nytt batteri bör hjälpa din bil starta bättre , även i kyla .
3

Köp en Subaru Legacy motorvärmare om batteriet är fortfarande bra . En motorvärmare är utformad för att hjälpa din motor starta i kylan och håller viktiga vätskor från att frysa när temperaturen sjunker . Det gör också bilens värmaren att blåsa varm luft snabbare .
4

Installera din Subaru värmare Legacy blocket på din motor , följa anvisningarna i förpackningen . Anslut änden av motorvärmare till ett eluttag eller till en förlängningssladd .
5

Starta din Subaru Legacy med lätthet under kalla dagar .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65744.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.