Felsökning Min bil som gör ett pipande ljud

Ingenting kan vara mer frustrerande än att försöka diagnostisera en bil som gör ovanliga ljud . Bilar ger generellt några tidiga varningssignaler , vilket indikerar att något är fel . Ett vinande ljud som kommer från en bil kan ha olika orsaker . Den första tanken som kan uppstå till dig är att ta bilen till verkstaden . En majoritet av tiden , kan problemet lätt diagnostiseras utan hjälp av en mekaniker . Med rätt felsökning tekniker , kan du minska kostnaderna och undvika dyra reparationer . Instruktioner
1

Ha bilens växellåda kontrolleras om du upplever ett vinande ljud . Det vinande ljud kan orsakas av skadade eller slitna transmissionsdelar såsom lagren eller kugghjul . Få de delar som ersätts av en yrkesman som specialiserat sig på automatiska växellådor .
2

Inspektera delar av styrlänkaget för glapp . Leta upp och dra åt delarna Styrlänkmekanism som är löst , eller byt ut dem om de är skadade .
3

Kontrollera din bils makt bälte styrmaskineriet för att avgöra om den är skadad eller lös . Spänn bältet servostyrning , eller byt ut vid behov .
4

Har dina hjullager kontrolleras för att avgöra om de är skadade . När hjullager går dåligt , gör de oftast ett vinande ljud . Byt ut dem om det är nödvändigt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65693.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.