Felsökning av luftkonditionering i en Toyota Camry

Ta ett skott på att försöka felsöka problem luftkonditioneringssystem i din Toyota Camry innan en kostsam och tidskrävande resa till återförsäljaren eller en mekaniker. Ibland luftkonditionering problem i en bil kan vara en enkel fix, även för dem av oss som inte vet någonting om bilar. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

starta motorn och låt den gå några minuter så att luften svalna. Dubbelkolla kontrollerna för att se till att de rätta knapparna väljs. Detta kan tyckas naivt, men den mänskliga faktorn kan vara att skylla.
2

Justera klimatkontroll. Om de verkar fungera bra men har effekt på luften då problemet är förmodligen en enkel säkring. Om kontrollerna inte fungerar korrekt, så problemet är förmodligen med kontrollpanelen. Om du inte kan höra ljud när man vrider luften från låg till hög, då problemet är sannolikt med fläktmotorn.
3

Kontrollera om en säkring gått. Interiören Centralen är placerad till vänster om rattstången i instrumentbrädan. Ta myntet facket, och sedan ta bort trim panelen som omger det. Använd guiden på insidan av gruppcentralen för att hitta den trasiga säkringen och ersätt den med en av samma strömstyrka.
4

Få till fläktmotorn ganska lätt i en Toyota Camry. Skruva bort handskfacket helt. Fläktmotorn är direkt bakom det. Koppla den elektriska anslutningen, skruva loss den och ta bort den.
5

Kräng av paneler kring klimatet kontroller och radio för att få tillgång till kontrollpanelen. Tryck de två passande flikar in mot varandra för att frigöra enheten värmereglaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63826.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.