Felsökning liten motor Förgasare

En förgasare som fungerar korrekt hjälper motorn löpa smidigt. Förgasare kan utveckla olika problem någon gång, vilket kan påverka den totala prestandan för din bil. Eftersom förgasare kan vara dyrt att reparera, är det bäst att fixa små problem när de uppstår. Du kan känna igen och felsöka några av de vanligaste frågorna. Instruktioner
1

Kontrollera motorns acceleration. Om du har dålig acceleration, kan vajrarna behöver riktas. Kontrollera om bränslenivån i tanken är låg och justera nivån. Du kan också behöva inspektera accelerator pump för läckage och få dem reparerade.
2

Justera operativsystemet tomgång. Om du har dålig tomgång, kan operativsystemet tomgång behöva justeras. Titta även för inlopp läckor systemets luft och åtgärda problemet. Inspektera accelerator pump för läckor och reparera eventuella.
3

Bestäm om luftrenaren filterelement är smutsigt. Om det är, kan det orsaka dålig bränsleekonomi. Kontrollera också att se om skålen ventilen är igensatt eller begränsad och rena lämpligt. Kontrollera om nålen jet är sliten och om det är, byt ut den.
4

Bestäm om bränsletillförseln tarmkanalen är begränsad om du upplever dåliga prestanda. Om det är begränsat, bör det rensas. Kontrollera om en pluggad skål vent eller spill och få dem rengjorda.
5

Inspektera tändstiften för att avgöra om de är blöta. Våta tändstift kan vara ett tecken på vatten i bränslet eller över-kvävning. Rätta till problemet och ersätta de gamla tändstiften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65642.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.