Den Saturn SC2 Air kyler inte

Den luftkonditioneringssystemet i Saturnus SC2 är tillverkad av flera komponenter , inklusive kompressor , kondensor , förångare , torkning eller ackumulator , öppningsröret eller expansionsventil , och den höga och låga - tryck slangar . Om systemet inte coolt , måste du felsöka alla komponenter - det kunde finnas en läcka eller en av komponenterna kanske inte fungerar korrekt. Saker du behöver
Läckagesökare
Visa fler instruktioner
1

Kör fordonet till en butik certifierade luftkonditionering . Har koppla in dem mätarna upp till systemet för att se om det finns Freon i systemet. Om det finns freon , är problemet i en av komponenterna . Om lågtryckssidan är hög , det finns förmodligen en blockering , i vilket fall , måste Freon evakueras , då torktumlaren eller ackumulatorn och öppningsröret måste bytas . Om systemet inte har någon freon , har butiken lagt freon i systemet .
2

Slå på läcksökare . Vrid luftkonditioneringen på hög . Håll läckagedetektorn vid utlopp i hytten , som kontrollerar att kall luft kommer ut ur ventilen . Om läckagedetektorn sinnen Freon , kommer det att göra en lång ton , vilket innebär förångaren läcker . Reparera förångaren .
3

Öppna huven . Kontrollera kompressorn , kondensorn , torktumlare eller ackumulator , samt hög - och lågtryck linjer för läckor . Läckagedetektorn kommer att göra en lång ton om du hittar en läcka . Reparera läckande delarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67547.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.