Symptomen på en överfylld Ford Automatic Transmission

överfyllda automatlåda i din Ford bil kan förvärra konstruktionsfel i bilens komponenter. Symptom i samband med ett överflödigt överföring kan variera från minskad motorprestanda till betydande skador på transmissionen själv. För att förhindra detta tillstånd alltid fylla din sändning endast till reservoaren påfyllningsstrecket och aldrig över det. Problem med läckage

en överfylld Ford automatlåda kan börja ha läckor i sina slanganslutningar, oljemätstickan och dess överföring vent. Detta är speciellt sant för Ford-modeller med hjälp av AX4S transmission, som har en hög underkänt hastighet på grund av en svag framåt kopplingskolv som spricker och orsakar komponentbaserad breda läckor av påtryckningar, enligt fordonsindustrin diagnos och reparation hemsida AA1 Car. De AX4S användes i Fords Taurus linje av bilar samt Ford Windstar och Mercury Sable.


Slipping Bälten och Gears En överfylld Ford transmission kan orsaka vätskeansamling att backa upp i komponentens Växellåda montering, vilket kan orsaka luftbubblor att utvecklas i växellådsolja. När luftbubblor hända kugghjulen och bälten som bibehåller funktionaliteten av transmissionen kan glida. Detta manifesteras i din körupplevelse som en oförmåga att flytta eller en tendens till att din sändning att glida sina växlar spontant och sjunka till en lägre växel. Om villkoret är tillåtet att gå på under en längre tid betydande överföring skador kan uppstå.
Andra systemproblem

När överföring uppstår läckor vätskan måste ta vägen någonstans. På grund av närheten till en Ford överföring till fordonets motor, kan läckande vätska samverkar ofta med dess komponenter. Detta kan leda till minskad motorprestanda, försämra bränsleekonomi, och i allvarliga fall vätskan kan blandas med motorolja, vilket resulterar i skador på kolvar och andra integrerade motorkomponenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65454.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.