Subaru Forester Problem Transmission

Subaru Forester har påminner överföringsproblemen för årsmodellerna 2001 och 2002 som gällde 172.564 Subaru Forester ägare, enligt reparera Pal. De nyare modellerna har inte haft återkallelser för samma transmission problem, men Subaru ägare har klagat några andra transmission problem med Forester. Transmission Recall

2001 och 2002 Subaru Forester hade en sändning minns från tillverkaren eftersom parkering staven installerades felaktigt på över 170.000 fordon. Den Forester kunde inte stanna kvar i parken på automatväxellådor för Subaru på grund av detta felaktig installation. Den Forester Ägaren kunde sätta fordonet i parken, men på grund av parkering stången installeras fel det skulle rulla eller röra sig som om fordonet befann sig i neutralläge. Denna transmission problem har en korrigerande åtgärder tillgängliga från återförsäljare och inte kosta Subaru Forester ägaren någonting för reparation.

2004 Subaru Forester
Powertrain Problem undersöktes av National Highway Traffic Safety Association (NHTSA) för problem med framdrivning av transmissionen. Ingen minns instiftades av tillverkaren eftersom oro från NHTSA visade inte ett utbrett problem, men vissa ägare har upplevt problem med sändningseffekten-tåg. Den framdrivning av Subaru driver kugghjulen i motorn och transmissionen orsakar ström som skall levereras till axlarna av den all-wheel drive eller tvåhjuliga skogsbrukare drive. Denna överföring problem tillät Forester att flytta och byta redskap, men orsakade bilen rycker till när man byter från växel-till-växel. Den Forester Ägaren måste ta Subaru tillbaka till generalagenten för att få detta problem rättas till.
Transmission Fluid

transmissionsolja nivå inte får bli för låg, vilket orsakar Subaru Forester till jerk under start, lyft vid växling, eller inte flytta alls. Ett annat transmission problem tillskrivs låg transmissionsolja nivå har varit i 2006 Forester och får fordonet att slå igen i låg växel när bromsa Subaru eller retardation. Skogvaktare ägare måste kontrollera nivån transmissionsolja regelbundet för att säkerställa att vätskan inte är för låg och tillsätt ny vätska då nivån visar en låg vätskenivå på mätstickan. Den Subaru ägare får inte överfylla nivå transmissionsolja som kan skapa ytterligare problem med sändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65586.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.