Felsökning av en 1986 Subaru GL bränslepump

Om du har problem med din Subaru GL bränslepump, inte automatiskt anta att problemet ligger hos själva pumpen. Processen för att göra reparationer på alla bilar är att börja med den billigaste möjliga problem och arbeta dig igenom var och en. Om du så småningom behöver få reda på att du måste byta bränslepumpen, kan du ta hand om projektet själv. Projektet tar bara ett par timmar. Saker du behöver
Säkring avdragare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet och lokalisera reläbox på förarsidan av bilen. Det kommer att vara på fender väl, nära till brandväggen. Bänd locket till reläbox öppnar försiktigt med en skruvmejsel. Leta bränslepumpens relä enligt schemat på insidan av reläet lock. Välj ett av de andra reläerna som är samma som bränslepumpens relä och ta ut den genom att dra den rakt upp.
2

Ta bränslepumpens relä genom att dra den rakt upp och sätt i liknande relä i dess ställe. Att ersätta reläet bör vara en som du vet fungerar. Vrid nyckeln på och lyssna efter ett surrande ljud som indikerar att bränslepumpen fungerar. Om det inte finns någon förändring, vrida om nyckeln och sätta reläerna i sina ursprungliga platser. Addera 3

Sätt tillbaka locket på reläboxen genom att snäppa den plats och stäng motorrummet . Lokalisera säkringsdosan på insidan av bilen, förarsidan, under instrumentbrädan. Ta bort locket säkringsboxen genom att lyfta bort det. Leta upp säkringen bränslepumpen enligt diagrammet på insidan av säkringslådan locket. Dra säkringen med hjälp av säkringen avdragare.
4

Kontrollera mitten av säkringen för att se om glödtråden bränns. Om säkringen bränns, måste du ersätta det. När du har en ny in, vrida om nyckeln och lyssna igen för surrande ljud. Om säkringen är bra, då du kommer att behöva byta pumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67277.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.