Vad är en Snap-on Scanner Code?

En Snap-on Scanner är en mycket avancerad diagnostisk anordning för bilar, lastbilar och bilar, och det mest betrodda bästa tekniker använder denna enhet. Detta verktyg kommer att kommunicera med de flesta av enheterna motorstyrning i bilar, och det finns inget behov av en annan scanner för varje märke och modell. Om du menar allvar om att reparera och diagnostisera auto problem, då detta är ett måste-ha verktyg. Det kommer inte bara att spara tid på att fastställa din bil, kommer det att spara pengar från att behöva gå till en dyr mekaniker. Vad är det?

Snap-on Scanner är en mini-dator som ansluts till bilens motorstyrenhet. Det används för att diagnostisera auto problem. En bil ger ut en kod från en av dess sensorer när den upptäcker något fel, är det enda sättet att veta vad den koden är, med en kodläsare som ett Snap-on Scanner. När den är ansluten till bilen via en särskild kontakt oftast under instrumentbrädan, skulle du kunna "läsa" koden och diagnostisera problemet.
Vad gör Koder Mean?
< p> koderna genereras från bilens sensor när ett fel upptäcks oftast när detta händer en "check engine" tänds så att du vet att något är fel i motorn. Det finns många olika koder och olika betydelser för varje märke och modell av en bil. Snap-on Skannern har full teknisk hjälp ingår för de koder du skulle inte veta. Vanligtvis, för det mesta du kan hitta vad en kod innebär i Chilton, eller Haynes manual, men med det här verktyget, beskrivningarna byggda i. Addera ditt Spelar det göra något annat?

Ja, kan den också läsa realtidsdata från bilarna system inklusive, airbag, ABS och transmission information.
Kan Detta ansluta till datorn?

Ja, kommer Snap-on Scanner med datorns CD-skivor som du kan installera i datorn. Du kan ansluta Snap-on Scanner för att analysera data och information vidare. Addera Hur fungerar det att ansluta till alla märken och modeller?

Olika kablar som ingår ansluta till de olika hamnarna i bilen. Det är verkligen ett runt multi-kompatibel maskin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63887.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.