Återställa CPU på en 2001 Ford Taurus SES

Nästan alla moderna bilar har en elektronisk motor - system . Hjärtat i detta system är motorns processor , som styr bränsleflödet , ingångar gaspådrag och andra diagnostiska funktioner . Nollställning av CPU på Ford Taurus får det att återgå till fabriksinställningarna och även rensar diagnostiska felkoder som utlöser varningslampor på instrumentpanelen . Nollställning av CPU att rensa felkoder rekommenderas inte eftersom dessa koder berättar både föraren och serviceteknikern vad som är fel med bilen . Saker du behöver
Blocknyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Pop öppna huven med Huvlås nära botten på förarsidan fotutrymmet . Ta spärren på motorhuven och driva upp att lossa .
2

Koppla terminalen kablarna från batteriet med hjälp av en kombination skiftnyckel . Minuskabeln först och den positiva kabeln sekund .
3

Vänta minst 15 till 20 minuter för processorn att återställas till fabriksinställningarna . All elektronik i bilen , inklusive radio förval , kommer att återgå till sina ursprungliga fabriksinställningar .
4

Anslut pluspolen kabeln till batteriet med hjälp av en kombination skiftnyckel . Anslut den negativa terminalen kabeln och stäng huven .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66084.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.