Ford Escape Problem

The Escape är en liten SUV som amerikanska biltillverkaren Ford började producera under 2001 års modell. Det har varit en stark säljande modell sedan den infördes, lek flera varianter inklusive en hybrid-elektrisk version. Dock bör med Ford Escape ägare och potentiella köpare vara medveten om flera gemensamma problem. Transmission

Några av de vanligaste problemen med Ford Escape innebära bilens växellåda. Ford har erbjudit Escape med både manuell och automatisk växellåda alternativ. Manuella växellådor har varit kända för att kräva en ersättare koppling efter uppvisar dålig prestanda. För Escapes med automatisk växellåda, försenade eller högljudda skift är bland de vanligaste klagomålen.

Under 2004 återkallade Ford mer än 320.000 Escapes med en defekt automatlåda styrmodul som kan leda till att motorn stannar under retardation.

Säkerhet

Escape säkerhetssystem har också haft flera problem. Många av dessa har varit föremål för återkallelser av Ford. En 2005 återkallelse av nästan 200.000 fordon behandlas med en felaktig torkarmotorn som kan lämna förare utan funktionella torkare under dåligt väder, vilket ökar risken för en krasch. En annan minns i 206 involverade 134.000 fordon med nackstöd som kan AIL för att skydda passagerare i händelse av en olycka.

2004, korrigerat ett återkallande av mer än 262.000 fordon ett problem där den bakre liftgate kunde komma öppen under en krasch, äventyra bilens passagerare. Tidigare modeller av Ford Escape återkallades på grund av säkerhetsproblem som rör de låsningsfria bromsar, säkerhetsbälten och farthållning.


Allmänna problem grupp av problem med Ford Escape involvera allmänna klagomål och frågor som noterats av förare och kritiker auto. En av dessa klagomål rör inredning och material av Escape, som har kallats billig, ointressant och oattraktiv.

Förare får uppleva en brist på makt på modeller av Escape utrustad med en fyrcylindrig motor. Dessutom har Escape förare klagade överdrivet vägbuller och vindbrus vid höga hastigheter. Slutligen har en del klagat på Escape bränsleekonomi (på nonhybrid modeller) trots sin relativt blygsamma vikt och effekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64851.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.