Felsökning av en GM Circuit Vindrutetorkare Board

Den vindrutetorkare kretskortet på din GM fordonet kontrollerar funktionen av torkarmotorn. När detta kretskort misslyckas, kommer dina vindrutetorkare fungerar inte korrekt. Normalt ersätter torkarmotorn är det enda sättet att åtgärda detta problem. Replacement vindrutetorkarmotor är tillgängliga från de flesta bildelar butiker. Men innan du byter ut motorn, bör du felsöka kretskortet. Saker du behöver
Torx skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna luckan säkringen panelen under rattstången. För att göra detta, vrid vreden på säkringslocket moturs och dra ner på höljet.
2

Dra säkringen för torkarmotorn med säkringen avdragare i gruppcentralen och kontrollera säkringen. Den metallbandet inne i säkringen bör inte brytas. Om det är, byt ut säkringen mot en ny säkring med samma ampere.
3

Öppna huven och skruva ur de tre skruvarna som håller GM torkarmotorn höljet på plats.

4

Dra höljet av motorn montering och visuellt inspektera torkar styrelsen motorkrets. Om det är fysiskt skadad (bränt från en elektrisk kortslutning), byt torkarmotorn.
5

Kontrollera driften av vindrutetorkarmotor. Om allt annat misslyckas, kontrollera funktionen på torkarmotorn. Om motorn inte startar alls, har torkarmotorn kretskort misslyckades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64765.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.