Toyota Felsökning: Inga baklyktor

Felsökning en Toyota som har ingen fungerande bakljus kräver grundläggande kunskaper om elektriska bil-ledningar och kan vanligen göras genom trial and error på några minuter. Dessa steg kommer att felsöka 95 procent av problemen. De verktyg som krävs för att åtgärda problemet kan hittas i de flesta grundläggande verktygslådor. De delar som du måste köpa för att åtgärda problemet kommer att vara mycket billigt och är lätt tillgängliga på din lokala Biltema. Felsökning och korrigera problemet själv kommer att spara tid och pengar. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Fuse remover Sida 2 Toyota svans glödlampor
Toyota säkring
Visa fler instruktioner Review bort Bakljus Lens

1 Ta bort objektivet

tuta för att se till att det finns el i batteriet. Om hornet inte fungerar, byt ut eller ladda batteriet då Kontrollera att bakljusen. Om de fortfarande inte fungerar skruva Phillips skruvarna som håller fast linsen bakljus till bilen och ta av objektivet bakljuset. Upprepa proceduren på den andra bakljus.
2 Ta svansen glödlampan

Tryck glödlampan bakljuset och vrid moturs. Den våren under glödlampan kommer att orsaka glödlampan att släppa från uttaget i din hand. Upprepa proceduren på den andra bakljus.
3

Byt ut lamporna genom att sätta lampan i sockeln och vrida moturs samtidigt som du trycker. Du kommer att känna lampan låses. Byt ut linserna på båda bakljus genom att fästa linsen till bilen och stadigt skruva åt skruvarna igen i hålen.
4 Lokalisera Step Fuse

på bromspedalen. Om bakljusen inte fungerar, lokalisera panelen säkringen kontroll genom att referera dess plats i din instruktionsbok. Leta säkringen märkt "bakljus" och använda verktyget säkringen avlägsnas för att dra ut den ur säkringen blocket.
5

Byt ut säkringen mot en ny säkring med rätt styrka (se din ägarens manual) genom att trycka säkringen med fingrarna i hålen som den gamla säkringen kom ut. Trampa på bromspedalen och belysningen ska fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63738.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.