Vad är en Insprutare Leak ?

Bränsleinsprutningsdon är en komponent i en bil där bensinen kombineras med luft för att hjälpa till i den interna förbränningsprocessen . Denna region är benägna att vissa frågor , till exempel läckage , på grund av slitage från förbränningsmotorer . Överväganden

läckor orsakar bensin och blandningar luft att lämna fordonet . Detta är inte en farlig händelse . Däremot har bränsle flyr betona motor och kräver att det behövs mer bränsle för att accelerera ett motorfordon .
Orsaker

Automobiles från början av 1990 har en större chans för en bränsleinjektor läcka. En annan orsak till en bränsleinjektor läcka kör ett motorfordon nära tom under en längre tid , vilket resulterar i lågt gastryck . Fysisk blockering kan också rippa bränsleinsprutaren röret från det ökade trycket , vilket orsakar en läcka .
Signs

" Check Engine Light" vanligt slås på från en bränsleinjektor läcka. Om lampan inte tänds , kan andra tecken på en insprutare läckan vara om motorn kämpar för att påskynda ett effektivt sätt . Eventuella motorns verkningsgrad frågor kan vara resultatet av ett bränsle injektor fråga .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66305.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.