Hur identifiera Bil klickande ljud

Vi har alla varit där innan. Tidigt på morgonen, kör du ut till din bil bråttom att komma någonstans, stick nycklarna i tändningen och ge dem en sväng, bara för att mötas av ett klickande ljud. Din bil startar inte och du är inte riktigt säker på om problemet, men du är säker på att du inte vill bli lurade av en annan mekaniker. En DIY diagnostik kan vara precis det du letar efter. Instruktioner
1

Sätt dina nycklar i tändningslåset och vrid till "ON." Detta är den position där kraften kommer på i bilen (dvs. radio, elektriska fönsterhissar och sittplatser, etc.), men motorn inte är igång.
2

Förvandla dina knivar Vindrutetorkare och låt dem springa i ca en halv minut. Om de verkar fungera bra, då problemet är inte i batteriet, men troligen i startmotorn eller den elektriska anslutningen själv. Om knivarna inte arbetar på sin normala kapacitet då batteriet är den skyldige bakom klicka gåta.
3

Hitta starter till motorn. I en framhjulsdriven bil, kommer startmotorn ofta ligger intill motorn. För dem med bak-hjulet bilar, kolla under bilen nära där dina fötter skulle placeras.
4

Titta noga på ledningar eller kablar som är anslutna till startmotorn. Om de verkar vara i gott skick, så att du kan utesluta ett problem med den elektriska anslutningen. Men om de verkar slitna, rostiga eller på annat sätt dåligt skick då detta kan vara problemet bakom klickande ljud.
5

regel ut ett dött batteri och en dålig elektrisk anslutning, sedan inser problemet mest sannolikt ligger i en felaktig starter. Ta bilen till en betrodd mekaniker för nödvändiga reparationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65508.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.