Hur man fixar en blåsare i en S10 Blazer

Moderna fordon är utrustade med fläktar för att flytta luft genom värme-och luftkonditioneringssystem för svala och varma passagerare. Fläkten inte helt enkelt fläktar, fläkten aggregatet har en motor, fläkt och motstånd kombination för övergripande funktion. Chevrolets S10 Blazer använder denna fläkt montering, men det kan kräva reparation om systemet inte fungerar. Saker du behöver
Nut Driver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta fläkten montering. S10 Blazers positionera vanligt fläkten i motorrummet, mot passageraren sidovägg.
2

loss fläktmotorn s elektrisk tråd och lägg det åt sidan.
3 < p> loss fläktmotorn från fordonet genom att ta bort fästmuttrarna med en mutterdragare. Dra fläktmotorn bort från sin position.
4

Inspektera fläktmotorn. Se till att den inte har några sveda märken eller andra uppenbara tecken på skador. Byt fläktmotorn om någon skada inträffat.
5

Lossa den intilliggande blower motor motstånd genom att lossa skruven med en skruvmejsel.
6

visuell kontroll av motståndets fjädermekanism för någon skada. Byt motståndet om fordonet upplevt oregelbunden funktion, exempelvis frågor varvtalsreglering.
7

Återkoppla fläktmotorn motståndskombinationen med skruven, med hjälp av en skruvmejsel. Kontrollera att motståndet och fläkt församlingar motoriska tätt åtdragna mot fordonets passagerar vägg. Dra inte åt eventuella skruvar och muttrar.
8

Anslut fläktmotorn s elektrisk tråd.
9

Slå på fordonet. Testa värmer och kyler genom att välja både höga och låga fläkthastigheter. Kontrollera att fläkten aggregatet svarar korrekt på alla förändringar i fläkthastighet och temperatur val.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68458.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.