Min '87 Ford F-150 inte har några Power Steering

servostyrningssystemet på 1987 Ford F-150 inkluderar servopumpen och reservoar, styrväxeln och servostyrning tryckledningen. Misslyckandet för servostyrning kommer att resultera i ett behov för extra möda på att vrida ratten och fordon. När diagnostisera orsaken till servostyrningen misslyckande, bör flera saker kontrolleras eller kontrolleras. Power Steering Fluid

Ganska ofta människor förväxlar ett misslyckande servostyrning för låg styrservoolja. I de flesta fall är det styrservoolja som de flesta andra vätskor i bilen och kommer alltid hålla ungefär samma nivå. En liten servostyrning läcka, ofta en som är osynlig, så småningom kommer att leda till att servostyrningen att köras torr. Kontrollera behållaren servostyrning, om vätskan är låg, det mesta troligen är orsaken till förlust av servostyrning. Det rekommenderas att söka över systemet för att fastställa källan till läckaget och reparera skadade tätningen innan läckan blir värre. Slangar

servostyrning
Servostyrning inställning på 1987 års F-150 kräver endast två slangar, en tryckslang och en returslang. Inspektera båda slangarna, från servopumpen till styrväxeln för några hål eller andra skador. Om tryckslangen skadas, kommer servostyrningen fungerar inte förrän slangen ersätts. Om returslangen är skadad, kan servostyrningen fungerar momentant tills vätskan evakueras från systemet genom det skadade området. Om antingen slangen visar någon yttre slitage eller skada, byt slangarna och reparera källan till externa slitage eller skador.
Servopumpen

makt styrpump skapar hydraultryck krävs för servostyrningen att fungera korrekt. Innan en uppenbar servostyrning misslyckande, är det vanligt att det finns ett gnäll kommer från servopumpen. När lagren bära eller gripa, kommer remskiva axeln inte längre upprätthålla en perfekt axel och kommer att skapa en metall-på-metall buller. Det är en bra idé för att ersätta en styrservopump när det börjar gnälla, i motsats till att vänta på ett fullständigt misslyckande. Det bästa sättet att kontrollera för lagerhaveri i servopumpen är att ta bort Serpentine belt och försöka vrida hjulet för hand. Om det som motstånd eller vingla, bör servopump bytas.
Växellåda
p Det fanns tre olika typer av växellådor i 1987 års F-150. De Koyo, Saginaw och torsionsstång växellådor hade sina olikheter, men i slutändan de alla hade samma syfte: att hydrauliskt hjälpa till att rotera däcken åt vänster eller höger. Om de inre komponenterna inuti någon av de tre växellådor är utslitna eller skadade, kommer det att finnas metallspån i styrservoolja. Om det finns, måste växellådan repareras eller bytas ut omedelbart eller styrförmåga kunde plötsligt förlorat, utgör en allvarlig risk för att föraren och andra på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68621.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.