1995 Jetta manuell växellåda Problem

Även Volkswagen har aldrig utfärdat en återkallelse på grund av överföring problem med 1995 Jetta, har ett antal ägare rapporterade överföringssystem frågor. I synnerhet har det förekommit rapporter om svårigheter att byta växel, svårt att använda backväxeln och fullständig överföring misslyckande. Transmission Shifting Problem

Vissa användare har upptäckt att deras 1995 Volkswagen Jetta utvecklar problem byta växel på grund av slitage på kugghjul i transmissionen. Detta problem är särskilt akut i bilar som körts långa sträckor i korta perioder. Det kan undvikas om ägaren håller ett schema för förebyggande underhåll. Den Jetta ägare bör kontrollera transmissionsolja varje gång operatören refuels Volkswagen att säkerställa att inga tecken på slitage visar upp i vätskan. Den transmissionsolja ska förbli klar och inte lukta bränt. Om transmissionsolja luktar bränt, är överföringen körs varmare än det borde och måste bytas så snart som möjligt. När transmissionsorgan börjar bära överdrivet, kan små partiklar ses i transmissionsolja.
Omvänd Underlåtenhet

Många 1995 Volkswagen Jetta ägare har haft problem med överföringen inte fungerar när läggs i backläge. Detta problem kan tillskrivas transmissionsdata bindningar. När kopplingarna blir slitna, de första växlarna till skada är back och första växeln. Den enda korrigering för detta problem är att ersätta överförings bindningar, vilket bör göras så snart som möjligt, eftersom att inte göra detta kommer att orsaka mer skada kan göras till transmissionen. Ändra bindningar är en komplicerad process som endast bör utföras av en erfaren mekaniker.
Transmissionsfel

Några 1995 Volkswagen Jetta ägare har rapporterat fullständig överföring misslyckande i sina fordon. Detta beror ofta på att driva fordonet med otillräckliga nivåer av transmissionsolja. När den manuella växellådan drivs med låga vätskenivåer det skapar flera problem inklusive skador på tätningarna som hindrar vätska från att läcka ut genom fordonets drivaxel. När sändningen överhettas skada tätningarna. Om läckage inträffar överföringen kommer att köra ännu varmare och bära redskap i förtid, vilket överföringen misslyckas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65896.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.