Felsökning transmissionen i en 1998 Jeep Cherokee

Den 1998 Jeep Cherokee är en unibody SUV. Den Cherokee anses vara standard för vad en SUV borde vara. Överföringen på en 1998 Jeep Cherokee överför kraften från motorn till drivhjulen. Överföringen på en 1998 Jeep Cherokee är en automatisk. Även om detta gör Jeep lättare att köra, gör det inte det problem fri. Fanns det några problem med jeep transmission, men dessa kan fastställas av en behörig transmission specialist när du har lyckats troubleshooted problemet. Instruktioner
1

Öppna huven och dra ut överföringen oljestickan. Torka av slutet av oljestickan och ersätta den. Dra tillbaka ut igen och kolla märkena på slutet av pinnen. Oljenivån ska ligga mellan de övre och undre markeringarna på oljestickan.
2

Vrid Jeep på och flytta jeep till neutralläge. Ta en assistent utseende under Jeep (men bo tydligt av däcken) för någon röd vätska som kan droppa från framsidan av motorn. Varje droppande vätska indikerar att det finns en läcka på en av de överförings sälar. Detta kan åtgärdas genom en överföring butiken.
3

Skift jeep i enhet med motorn fortfarande igång. Om det "bucks" eller raglar, kanske du vill kontrollera nivån transmissionsolja igen. Men om vätskenivåer var bra, det är mest sannolikt inre skador på Cherokee. Tyvärr kan detta hända för en mängd olika skäl. Men eftersom Jeep används traditionellt för "tunga" applikationer och även bogsering, kan transmissionen lätt skadas om du överskrider den släpvagnsvikt för fordonet. Detta är något som är gemensamt med jeep när folk försöker använda den som om den vore en pickup. Du måste ha överföringen byggdes om något av de redskap som har skadats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64219.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.