Tecken på Bad Skruvfjädrar & Shocks

Bad fordon spiralfjädrar och stötdämpare inverka negativt fordonets stabilitet och kan orsaka en mängd körrelaterad symtom. Designad för att stabilisera och förstärka fordonets chassi, spiralfjädrar och stötdämpare är kritiska komponenter i fordonets fjädringssystem. Överdriven Vehicle Sagging
fjädrar

Coil och stötar stödjer fordonets ram, när chocker och fjädrar går dåligt, börjar en bil att sag och /eller tilt överdrivet Addera Onormal Däck. Bär

Förutom att stabilisera fordonets ram, spiralfjädrar och stötdämpare hjälper till att hålla en fordonets däck stadigt på marken vid de rätta vinklarna. Bad spiralfjädrar och stötdämpare kan tillåta fordonsdäck att bli dåligt och /eller spåra onormalt, vilka båda kan orsaka onormal däckslitage.
Överdriven Noise

För det mesta, spiralfjädrar och stötar producerar mycket lite till ingen buller. Bullriga spiralfjädrar och stötar, särskilt när ett fordon kört över stora gupp och /eller runt snäva hörn, är ofta gånger ett tecken på att de behöver bytas ut.
Överdriven Vehicle Bounce

Ett fordon som uppvisar överdriven studsar, eller upp och ner rörelse, speciellt när drivs eller grov eller ojämn terräng, är normalt ett tecken på dålig spiralfjädrar och /eller stötar.
Överdriven Vehicle Sway

Coil fjädrar och stötdämpare arbetar tillsammans för att hålla ett fordon centrerad och stabiliseras när man går runt snäva hörn. Men dåliga skruvfjädrar och stötdämpare ofta gånger förlorar dessa stabiliserande förmåga, vilket kan leda till ett fordon att svänga överdrivet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64011.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.