Cadillac elektrisk felsökning

Cadillac bilar är populära lyxbilar i USA. Elektriska problem i en Cadillac kan hålla dig från att lämna din uppfart, och de kan vara svåra att diagnostisera. Innan du tar din bil till mekaniker, försök att lokalisera och isolera problemet själv för att säkerställa snabbare reparationer. Du kommer att behöva testa flera viktiga områden i det elektriska systemet, både i hytten och under huven. Testa Tändning

Börja diagnostisera din Cadillac elektriska problem genom att testa tändningen. Titta på lamporna när du startar motorn. Om de inte flimrar eller stänger av och motorn inte startar, kommer det troligtvis ett problem relaterat till startmotorn. I Cadillacs, är startmotorn monterad till antingen motorns bakre området eller framsidan av transmissionen. När tändningen slås på hytten, starter vevar motorn att starta motorn. Om veven är sliten eller inte fungerar, kan det Cadillac motor startar inte och bilen går inte att köra.

Om startmotorn inte verkar skadad, kontrollera anslutningarna leder till antändning. En av ledningarna kan sliten eller brytas, vilket leder till otillräcklig effekt som sänds till veven. Byt ut felaktig starter eller anslutning tråd för att få Cadillac motorn igång.
Batteri Problem

tillbaka till Antändningsprov. Om motorn inte startar och ljusstyrkan eller stänga av, det finns ett problem med batteriet, generatorn eller anslutningarna mellan dem. Öppna Cadillacs huven och leta reda på batteriet. Testa batteriet för att se till att det inte är tomt. Också titta på anslutningarna och leta efter tecken på korrosion eller trassel. Ledningarna ska vara ren och tight, och jordledningen ska anslutas till chassit. Om en tråd verkar vara hängande, kan den brytas i en del av bilen som du inte kan se. Se till att lämpliga trådarna som löper från Cadillac batteri till sin instrumentpanel och att ingen av de kablar vidrör motorns rörliga delar.

Försök använda startkablar för att starta motorn så att generatorn kan fylla bilens batteri . Efter 10 minuter, stäng av motorn och försöker starta om den. Om motorn fortfarande inte startar, byt ut batteriet och polerna. Du kan också behöva byta ut generatorn om Cadillac motor dör medan batteriet pluspol kopplas bort.
Rengöra System

Grit och korrosion kan orsaka Cadillac elektriska system inte fungerar. Med batteripolerna unplugged, rengör elsystemet med en dubbel penetrerande och smörjmedel lösning, finns på auto butiker. Spraya trådändar och systemets gångjärn för att rengöra kontakterna från korrosion och salt uppbyggd. Medan sprutning, håll utkik för lösa och trasiga ledningar. Rengör även Cadillacs intakta trådar för att avlägsna eventuella korrosion som är osynligt för ögat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64501.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.