Felsökning av en Karman Ghia Volkswagen Starter

Startmotorn på en Karman Ghia Volkswagen vänder svänghjulet att få vevaxeln och kolvarna vänder. När startmotorn dör, kommer motorn på Ghia inte vändas. Felsökning startern innebär en process för eliminering på grund av komplexiteten av motorn och elsystemet. Lyckligtvis är felsökningen själv ganska enkelt. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Ställ ratten på voltmetern till den högsta inställningen i "volt" utbud av mätaren.
Sida 2

Öppna huven och röra den röda ledningen på voltmetern till den positiva polen på batteriet. Tryck sedan minuskabeln på voltmetern till minuskabeln på batteripolen.
3

Kontrollera avläsningen på voltmetern. Avläsningen på batteriet ska vara 14,4 volt för Ghia batteri. Om det inte är så att batteriet är dött. Om det är, då problemet skulle kunna vara med starter.
4

Kontrollera säkringen för startmotorn. Ta bort säkringen under instrumentbrädan. Du kommer att behöva dra ner säkringslocket och ta bort säkringen med säkringen avdragare placerad på gruppcentralen. Om du inte kan hitta starter säkring, kontrollera diagrammet på undersidan av höljet. Den metallbandet inne i säkringen bör inte brytas. Om det är, då säkringen måste ersättas med en säkring med samma ampere.
5

Vänd startmotorn över med tändningen. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "II". Kontrollera att alla streck tänds. När detta händer, och du inte får någon kontroll varningar motorn ljus, försök att starta motorn. Om säkringen för startmotorn inte har poppat, då den elektriska ledningar ska vara intakt och skicka en elektrisk signal till startmotorn. Om batteriet är laddat till 14.4 volt, då startmotorn får ström. Om du vrider tändningsnyckeln för att starta motorn och allt du hör är ett "klick" då startmotorn själv har dött och måste bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64301.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.