Hur Radera PT Ljus Cruiser Motor

Motorn ljus varnar föraren för potentiella fel med fordonet. Följande steg kan användas återställa ljuset på en PT Cruiser. Också identifierat några vanliga problem som orsakar motorn ljuset att komma på. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skinnhandskar
Duk
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera tanklocket på din PT Cruiser för att säkerställa att den är ordentligt åtdragna. Shack locket locket och lyssna efter en skallra, om man är närvarande, byt ut den. Ta av locket och skruva tillbaka den, så att locket klicka endast en gång.
2

Återställ motorn ljuset manuellt genom att först öppna huven. Dra i frigöraren hittades under ratten kolumnen. Öppna huven och leta reda på batteriet finns i det främre högra, direkt bakom passageraren strålkastare församling.
3

bort minuskabeln batteripolen med hjälp av en skiftnyckel för att lossa kabeln spärren. Sätt på läderhandskar och ta tag i kabeln, vrida den fram och tillbaka tills det är löst nog att ta bort. Dra kabeln ut och svepa terminalen i tyg.
4

Vänta 30 sekunder och sätt tillbaka till kabeln till den negativa batteripolen. Dra spärren med skiftnyckel. Se till att kabeln inte kan vridas. Stäng huven och satte nyckeln i tändningslåset. Starta fordonet för att säkerställa att motorn ljus har återställts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66424.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.