Bilbatteri felsymtom

Ett batteri kan eller inte kan ge ut många urskiljbara tecken innan det går dåligt. Det finns tecken som du kan leta efter det skulle vara relaterat till att identifiera en defekt batteri. Det sättet att diagnostisera problemet beslutsamt efter spotting eventuella batteri-relaterade symtom är att låta en kvalificerad mekaniker för att kontrollera batteriet. Ingen Starta

När du skjuter din nyckel i tändningslåset och vrid, kommer motorn vev inte alls. Du får bara höra ett klickande ljud, som sakta bleknar bort till ingenting. Dessa symtom kan signalera ett batteri som är död eller en som har dålig kabel eller anslutningar. Batteriet måste kontrolleras av en mekaniker i denna situation för att avgöra om det verkligen är den skyldige. Dessa symtom kan också orsakas av startmotorn eller generatorn eller generator.
Inga lampor

Ett symptom på att batteriet är defekt är att slå på bilens strålkastare . Om lamporna inte lyser när du försöker stänga dem, är det ett dött batteri. Dessutom, kan titta på lamporna när du eller någon annan startar bilen kan du plats symptom på en defekt batteri. Om lamporna är svagt eller gå dim under denna tid, har batteriet en låg spänning. Andra relaterade symptom på ett urladdat batteri är när bilen är avstängd och du vrider nyckeln framåt i tändningslåset. Med nyckeln i detta läge, kommer bilradion inte komma på, och vindrutetorkarna fungerar inte.
Långsam Crank

Ett symptom på en defekt batteri när bilen startar, men det gör det långsamt. Detta symptom kallas en långsam vev, när du behöver för att hålla nyckeln vriden i tändningslåset under en längre tid medan motorn sakta vänder över och startar. Batteriet är ännu inte död, men det är lite på saft och kommer så småningom att inte starta bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65756.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.