Felsökning Ford F - 150 Fuel Pump Problem

Bränslepumpen på en Ford F - 150 skickar bränsle till motorn . Dock kommer bränslepumpen uttjänt . Förtida misslyckande orsakas ofta av bensintanken i F - 150 är inte mer än 1/2 fullständig eller kör motorn på en mestadels tom tank . Om bränslet pickup inte är helt nedsänkt i bensin , kan det vara särskilt svårt på bränslepumpen , orsakar det att bränna ut som den drar in luft och bensin , kämpar för att göra sitt jobb . Innan du får bränslepumpen bytas , felsöka problemet . Instruktioner
1

Kontrollera säkringen för bränslepumpen . Ta bort panelen säkringslocket genom att dra upp frigöringsspaken för omslaget under ratten och dra ner på säkringen luckan . Ta bort säkringen för bränslepumpen . Använd diagrammet på undersidan av säkringen luckan för att lokalisera säkringen för bränslepumpen . Om säkringen är trasig , byt ut den mot en säkring med samma amperetal .
2

Vrid tändningen till läge "II" .
3

Lyssna för bränslepumpen att prima . Du bör höra ett svagt surrande ljud när detta händer . Det kommer bara att pågå i en sekund eller två och du måste lyssna mycket noga . Om bränslepumpen inte prime och bränslepumpen får ström ( säkringen för pumpen är inte blåst ) , då bränslepumpen är sannolikt fel eller den har misslyckats . Har pumpen ersätts av en professionell mekaniker .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64292.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.