Felsökning den bakre Värm på en 2002 Ford Explorer

Fords 2002 Explorer SUV använder genomströmning av uppvärmd eller kyld luft för att ge bekväm stuga temperaturer. Fordonet omfattar ventiler och register strategiskt placerade runt fordonet, inklusive den bakre foten brunnar, för att hjälpa till med denna process. Luft matas in i kabinen genom en Luftintagsgallret vid basen av vindrutan. Problem med Explorer bakre värme kan korrigeras. Instruktioner
1

Ta bort alla lösa föremål som kan blockera den bakre foten väl ventilation registrerar om den bakre värmen inte fungerar. Coats, shoppa, första förbandslåda och andra föremål kan blockera luften rör sig genom fordonet.
2

Leta efter fasta föremål som kan ha lossnat som kan blockera ventilerna. Eftermarknad bil ljudinstallation proffs installerar ofta ljudutrustning som förstärkare under sätena. Se till sådan utrustning inte har lossnat och blockerar ventilationsöppningen. En förstärkare placerad framför en varmluftsgallret kan bli överhettad.
3

Välj rätt zon position på luftflödet riktning kontrollen. Leta efter en kontroll på instrumentpanelen som innehåller ikoner för en sittande person. Identifiera en ikon med pilen pekande vid foten av den personen och markera den. Vrid fläkten (fläkten) byta till en hög position, se till att värmereglaget är i det röda området, stänga ventilerna mitten streck och försöka värma bakåt igen.
4

Leta efter nödkraftreglagen för den bakre uppvärmning. Vissa Explorers har en funktion klimatkontroll i konsolen ovanför framsätena för den andra raden, och i innertaket för tredje raden. Se till att dessa är på utöver de främre reglagen på en analog-stil värme-system. De är oberoende om den värme-systemet är den digitala typen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67359.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.