Hur du felsöker Ford Superduty bromsljus Problem

Broms-ljus problem på Ford Super Duty orsakas av en av ett fåtal frågor. En felaktig säkring, felaktiga ledningar vid huset terminal och en trasiga glödlampan är de vanligaste problemen. Ibland kan det bromsljuskontakten misslyckas. Men innan du går byte av delar, felsöka problemet först. Instruktioner
1

Kontrollera säkringen. Det är alltid det första du bör göra när du felsöker bromsljuset problem. Ta bort säkringen panelen under ratten genom att dra den nedåt. Vissa F-series Super Duty lastbilar har en spärr man måste lyfta upp för att ta bort locket gruppcentralen. Ta bort säkringen för bromsljusen med säkringen avdragare på höljet. Använd säkring för att lokalisera säkringen för bromsljusen. Om säkringen är trasig, byt ut den mot en säkring med samma amperetal.
2

Kontrollera lamporna bromsljuset. Lökar inte blåsa ut, så kolla dem varje halvår. Det enklaste sättet att kontrollera lökarna är att slå på strålkastarna. Eftersom det är osannolikt att båda bromsljusen skulle vara ute på samma gång, att steg för bromsljusen se till att de lyser. För att vara säker på att bromsljusen inte blåst, bort glödlampan ur huset. Få tillgång till lampan under fordonet. Ta bort ledningarna kör till bromsljuset barlast och ta bort lampan genom att vrida det moturs och dra ut glödlampan ur huset. Kontrollera glödtråden att se till att den är intakt.
3

Kontrollera kabeldragningen kör till bromsljuset bostäder. Om det inte finns några fysiska skador på ledningar, måste den repareras av en professionell mekaniker.
4

Kontrollera bromsljuskontakten. Omkopplaren kan kontrolleras genom att trycka på bromspedalen. Om lökarna inte blåst, säkringen inte blåses, och kablarna är i god form, och du fortfarande inte kan få bromsljusen att lysa, är problemet troligen en trasig bromsljuskontakt. Detta måste servas av en professionell mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64291.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.