Problem med motor Vindrutetorkare Plugs

Vindrutetorkare inte kan verka som en stor bil underhåll och reparation ämne, men ingenting skyddar dig mer än vindrutetorkare på en regnig eller snöig dag. Utan vindrutetorkarna, skulle du förmodligen vara drivande blinda och troliga orsaken en olycka, skada dig själv och eventuellt andra. Bland de saker som kan gå fel med vindrutetorkare är torkarmotorn anslutningar. Problem med dessa anslutningar kan göra dina vindrutetorkare värdelös. Korrosion

vindrutetorkare församling har två kontakter som ansluts till motorerna vindrutan torkar. Korrosion kan uppstå på dessa anslutningar, hämma överföringen av el till motorerna och gör vindrutetorkarna värdelös. Genom att helt enkelt ta bort kontakten på undersidan av motorn och rengör korrosion med en mässing borste, kommer du att hålla förbindelsen intakt och utan avbrott.
Urkoppling

Anslutningarna för vindrutetorkare motor är krymppassats på lågspänning kablar kraftdistribution. Ibland är tråden kontakten inte kläms på kabeln tätt nog och faller ur kontakten, hålla vindrutetorkaren från att fungera. En ny anslutning kommer att behöva införas på spetsen av tråden och krympt till det så att den exponerade delen av kabeln rör anslutningsdonet. När detta är ansluten tillbaka in i motorn, bör vindrutetorkaren fungera korrekt.
Rust

På äldre bilar är vindrutan torkarmotorn fullt exponerad på undersida där huven fäster till fordonet. När tätningarna försämras runt vindrutetorkarna på den övre sidan av fordonet, kan vatten droppa ner motorn och veken under motorn, vilket får kontakterna att rosta. I denna situation, kommer kontakterna måste ersättas, och vindrutetorkarens motor kan behöva bytas också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65538.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.