Mina nycklar kommer inte slå på tändningen i min Honda Pilot

Startnycklar kan fastna i tändningen cylindern i bilen, så att du utan något sätt att starta din bil. Detta problem kan tyckas att hända för oförklarliga skäl, men det finns ett antal metoder du kan använda för att få nyckeln svarvning och arbeta igen. Om bilen inte startar, kan du prova följande steg för att få nyckeln korrekt ingrepp med tändningen i din Honda Pilot. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att din bil är i "Park." Om det inte är, kan tändningsnyckeln inte vridas för att engagera bilen.
2

i parkeringsbromsen och flytta bilen till "Park." Parkeringsbromsen kommer att säkerställa att hjulen inte rör sig och bilen kan startas.
3

Dra hårt på ratten i en riktning och sedan den andra. Detta kan lossa hjulen eller tändningslåset till en position där bilen kan startas.
4

bort klädseln från runt rattstången och kontrollera att ingenting hindrar nyckeln från att röra sig. Trim kan tas bort panelen genom panel med en plan kant, till exempel en skruvmejsel. Pop varje bit försiktigt ut panelen, som är fäst med plast fästelement.
5

Använd en platt skruvmejsel för att se till att ingenting hindrar nyckeln från att föras ända in tändningen. Detta kan också göras med en liten post, såsom en tråd eller ett gem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66251.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.