Felsökning sändningen på en 2002 Chrysler Concorde

Vissa modeller av växellådor gjorda av Chrysler har kända defekter, och detta kan vara fallet med din 2002 Concorde. Många Chrysler transmission problem kan spåras tillbaka till kroniska låga vätskenivåer. Men i andra fall är problemet en felaktig utformning av Chrysler. Innan du får din sändning underhållas eller bytas ut, måste du felsöka problemet. Saker du behöver
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Starta din Chrysler Concorde motor. Vänta tills motorn värmas upp till normal arbetstemperatur genom att notera när nålen på vattnet temperaturmätaren sitter strax nedanför mitten märket.
2

Öppna huven och dra ut öglehandtag i ryggen av motorn. Vätskan på mätstickan ska vara röd. Om det är en djup, mörkbrun eller svart, kan du ha gripit oljestickan av misstag. Om transmissionsolja luktar bränt, så måste du spola transmissionen och ersätta den vätska. Om nivån av vätskan är under den undre markeringen på änden av mätstickan, måste du fylla överföringen med mer vätska så att nivån mellan de övre och undre märkena på änden av mätstickan.
Sida 3

Kontrollera för överföring problem, såsom överföring glidning eller slipning växlar under körning. Om överföringen har över 60.000 miles på den, och dina transmissionsolja nivåerna är normala, måste du ha din sändning servas av en professionell mekaniker. Den 41TE modellen transmissionen har kända defekter som orsakar för tidig överföring misslyckas på 2002 Concorde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63676.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.