Startproblem på en 1983 Ford E350 Med en 7.5L motor

Den 1983 Ford E350 är en stor kommersiell skåpbil som var baserad på F-350 kommersiella lastbil. Det erbjöds med samma alternativ kraftöverföringen inklusive 7,5-liters V-8 motor. Medan det var en pålitlig motor, det finns ett antal frågor som kan dyka upp med tiden, särskilt om underhållsintervall inte har följts. Motorn kan vara överhettad på grund av ett antal frågor, kan de elektriska anslutningarna vara rostiga eller batteriet kan helt enkelt vara död. Instruktioner
1

Pop huven på E350 genom att dra i spärren Huvlås under rattstången. Gå runt till framsidan av van och stötta huven upp. Inspektera batteriet först för några tecken på skador. Om batteriet är skummande syra, då det behöver ersättas av en professionell mekaniker att ta itu med risken för frätskador. Titta på kontakterna för några tecken på korrosion. Om de är korroderade, måste de bytas ut.
2

Inspektera radiator för eventuella skador. Radiatorn är ett stort, fenor metall rektangel längst fram i motorrummet. Om någon av fenorna är skadade, då van kanske inte kan ventilera värmen tillräckligt snabbt. För mycket värme kan förhindra att motorn startar ordentligt. Inspektera fläkten på framför kylaren för skador. Om fläktbladen är böjd, då radiatorn inte får tillräckligt med luft vid tomgång. Kylaren och fläkten behöver bytas ut om de är skadade.
3

Inspektera motorn för läckor längs sidan. Om det finns bruna, slam-liknande rännilar som löper längs sidan, då motorn läcker olja. Oljan är vad smörjer det interna arbetet i motorn, om det inte finns tillräckligt med olja, så det är svårare för motorn att starta. Läckan måste repareras och oljan förändrats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67901.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.