Hur vet man en Bränslepump läcker

En bränslepump är utformad för att leverera bensin från bensintanken till motorn hos ett fordon. Om det slutar fungera ordentligt, kan det hindra motorn från att gå. Veta varningssignaler om en funktionsstörning bränslepumpen kan tillåta dig att få pumpen ersatt i tid. Byta en trasig bränslepump kan förhindra bilmotorn från helt stänga. Instruktioner
Highway Speed ​​Test
1

Dra bilen på motorvägen.
2 uppmärksamhet

Pay hur bilen körs för första milen på motorvägen. Om bilen rycker eller vacklar i första milen innan du slår toppfart, kan det tyda på ett problem bränslepump.
3

Fokus på bilens hastighet när den färdas längs motorvägen. En plötslig förlust av hastighet även när gaspedalen trycks ned kan tyda på en bränslepump problem.
Accelerationsprovning
4

Starta bilen. Placera bilen på enheten.
5

Tryck ned gaspedalen.
6

uppmärksam på accelerationen av bilen. Om bilen rör sig och sedan verkar tappa kraft och acceleration efter resa ett par meter, kan det tyda på ett problem med bränslepumpen.
Starta test
7

Place nyckeln i tändningen.
8

Starta motorn.
9

uppmärksam på hur lång tid det tar innan bilens motor stängs över och startar. Överdriven startförsök av motorn eller oförmågan hos motorn att vända över huvud taget skulle kunna tyda på en bränslepump problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67454.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.