Felsökning av en nyckel Ignition Problem

behöva handskas med viktiga startsvårigheter kan vara frustrerande, speciellt om du måste nå ett möte eller vara någon annanstans i tid. Även om de flesta tändningar länge, kanske några börjar visa tecken på problem vid något tillfälle. Lösa några problem genom att ändra tändningen om det blir fel, medan andra kanske bara behöver några felsökningssteg för att fixa det. Innan man överväger att få det ersatt, finns det några felsökning uppgifter som du kan utföra. Instruktioner
Identifiera viktiga startsvårigheter
1

Kontrollera tändningslåset för korrosion om tändningen och rattstången hetta upp under körning. När tändningen kommer i kontakt med korrosion det orsakar resistens. För att rätta till problemet, eliminera korrosion.
2

Starta motorn i bilen genom att vrida nyckeln i tändningslåset till läge "ON". Om tändningslåset värmer upp när du startar motorn, leta efter lösa eller trasiga tändkablar switch. Dra åt alla anslutningar som är lös och byt ut trasiga sladdar.
3

Bestäm om bilen startar lätt, men när du försöker stänga av den inte stängs av. Detta är i allmänhet som ett resultat av ett fel i länken ur tändningslåset och omkopplaren. Du kan behöva byta ut tändningslåset och nyckeln tumlaren montering.
4

Kontrollera batteriets anslutningar och leta efter korrosion om bilen inte startar. Om batteriet är okej, ta bort överflödiga nycklar från din nyckelring, som vikten av nycklarna kan orsaka tändningslåset inte fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65623.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.