Felsökning av en bränslepump i en 1999 Dodge Durango

Bränslepumpen i en 1999 Dodge Durango hjälper till att leverera bränsle till motorn genom trycksättning stål linjer som går från bränsletanken till filtret och listsatserna. Den bensin från bränsletanken blandas sedan med luft utifrån för att skapa bränsle, som sedan kan brännas effektivt i motorns förbränningskammare. När en bränslepump misslyckas, kommer din Durango körs inte. Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att felsöka problemet för att berätta om du har en fråga bränslepump. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera säkringen bränslepumpen under instrumentbrädan. Öppna instrumentpanelen rutan gruppcentralen och lokalisera säkringen för bränslepumpen. Placera tänderna på medföljande säkringen avdragare över änden av säkringen, och dra ut säkringen rakt ut. Inspektera säkringen att se om säkringen har poppat. Om säkringen är bra, sedan sätta tillbaka säkringen på plats.
2

Förvandla din Durango tändning till läge "II". Dra INTE runt motorn.
3

Lyssna efter ett svagt surrande ljud. När du vrider nyckeln i tändningslåset till läge "II", kommer bränslepumpens relä energi och orsakar ett svagt brum. Det ljudet skall komma från den bakre delen av Durango, där bränslepumpen ligger.
4

försök starta Durango. Om du inte hör reläet energi, bör du inte kunna starta bilen. Om detta är fallet, måste du ersätta din bränslepump och relä.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64106.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.