Tecken på transmissionsfel

Även om tecknen på transmission problem är inte subtil, många människor ignorerar dem tills verkliga problemen börjar. Genom att låta de små tecken att komma och gå utan mekanisk uppmärksamhet, har du inbjuden överföring misslyckande. Här är de tecken att leta efter. Ingen Acceleration

misslyckade överföringar inte kommer att accelerera, och detta är ofta tecken på att folk lägger märke till. Men vid denna tidpunkt överföringen är bortom en snabb underhåll och kan behöva en översyn.
Lights On

Se upp för antingen kontrollera motorn ljus eller överföring ljus , beroende på vilken typ av bil du kör. En brist sändningen kommer att utlösa sensorerna som styr dessa lampor.
Ingen Shifting

misslyckas sändningen kommer inte flytta in i en eller alla växlar. I många fall är det enda du kan göra i en bil med en misslyckad sändning titta på tomgång.
Det har Läckage

misslyckade sändningar göra mer än att lämna några droppar vätska. Den röda sirapsliknande transmissionsolja kommer praktiskt utgjuta av en misslyckad transpersoner, ofta tillsammans med rök.
En clunker

Många misslyckas sändningar kommer att avge ett "Klonk" ljud när växling till vissa redskap. Den "clunk" åtföljs ofta av en skakning eller skramlande du kan känna. Luktar

Transmission misslyckande även förebådas av en brinnande lukt, särskilt efter transmissionsolja
har dränerats från transmissionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63939.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.