Felkoder för 98 Chrysler Concorde LXI

Den 1998 Chrysler Concorde LXI är en stor, fyra-dörrars sedan. Här ryms högst sex personer och levererar upp till 220 hästkrafter. Den 17-liters bränsletank får upp till 26 miles per gallon. När din Concorde "Check Engine" tänds, betyder det ett fel har upptäckts i motorn. Felet är översatt till en kod och sparas i datorn. Dra felkoder att isolera orsaken till problem och fixa motorn. Saker du behöver
OBD-II scanning enhet
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera diagnostiska testet port, även känd som monteringsbandet Diagnostic Link (ALDL). Det är en 12-till-16-port elektrisk enhet under chaufför-side streck. Ta bort plasthöljet för att exponera de elektriska ändpunkter.
2

Anslut OBD-II skanna enheten i ALDL porten och slå på scannern.
3 < p> Vrid nyckeln i tändningslåset till instrumentpanelen tänds, men inte starta motorn. Följ anvisningarna på skannern skärmen, besvara varje fråga i tur och ordning om din Concorde.
4

Välj skannern alternativet att hämta felkoder från datorn. Skriv ner de koder som de visas. Koderna står för specifika problem som upptäckts i motorn. Ta reda på koden betydelser att felsöka deras sak. Se din bruksanvisning för en lista över koder eller öppna länken i avsnittet Resurs för en lista på nätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65791.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.