Hur gör jag diagnostisera problem med en Power Window Regulator i en bil

fönsterhiss i bilen består av tre huvudkomponenter:? Växeln fönstret motor och regulator. Regulatorn är det som brukar kallas spåret eller hissen. När denna del går dåligt, kan det orsaka flera symtom, däribland ojämn rörelse, plötsliga avskaffandet av fönstret eller ingen rörelse alls. Det finns flera diagnostiska steg för att avgöra om problemet är makt fönster regulator. Saker du behöver
Trim
klipp verktyg Skruvmejselsats
Bilbatteri
Wire
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren och ta ut skruvarna som håller dörrpanelen till dörrkarmen. Skruvarna döljs runt dörren så att du får dem alla.
2

bända upp trimma klipp vid basen av dörren med trim klippet verktyget. Släpp alla klippen dra sedan panelen bort från dörren.
3

Koppla kabelnätet som ansluts till fönster switch genom att trycka på låsknappen och dra selen rakt ut.

4

Undersök insidan av dörren för att hitta den motor och ram som fönstret sitter på. Detta är det fönster regulator.
5

Koppla fönstret sele motorkablar från fordonet.
6

Placera bilbatteriet nära dörren och använd tråd för att ansluta positiva och negativa polerna på batteriet till fönstret motor. Titta på fönstret motorn noga för att se till att den är i drift.
7

observera rörelsen av kabeln och de punkter svänga på fönsterhissen som motorn snurrar. Om kabeln verkar halka eller svänger punkten är lösa, innebär detta att regulatorn kommer att behöva bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65281.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.