Felsökning av en 99 Acura TL Audio System

Hondas Acura 1999 TL-modellen ingår en ljudanläggning med AM /FM-radio, CD-spelare och kassett. Systemet innehöll en anti-stöld-funktion som kräver en kod för att aktivera den när den lossades från batteriet. Ingen satellitradio, var HD-radio eller extra uttag tillgängliga. Problem med systemet kan vara relaterad till anti-stöld funktioner, styrning knappar hjul och andra frågor. Dessa typer av problem kan rättas till genom felsökning. Instruktioner
1

Ange rätt kod för att få ljud systemet att fungera igen om Acura TL batteri blir bortkopplad och du ser "Code" på displayen. Om du inte har en femsiffrig kod, kan du hämta det från Acura koden hämtning avsnittet på sin webbplats. Ange den femsiffriga koden med hjälp av "PRESET"-knapparna.
2

Låt systemet under en timme om du har gjort 10 försök att få koden att bli accepterad och "kod" text på displayen kommer inte att försvinna. Detta är en funktion för att omintetgöra alla försök på att gissa av koden med en brottsling som har stulit ljudanläggningen.
3

Store dina favorit radiostationer igen om Acura TL ljudsystem har bortkopplad från batteriet och börjar arbeta igen.
4

Tryck på "Audio /Ch"-knappen på ratten för att byta kanal när du lyssnar på AM /FM-radio. "Upp" och "Ned"-knapparna intill det är för volymen. Den "Audio /Ch"-knappen har olika funktioner också, beroende på om du lyssnar på en kassett eller en CD. För en kassett, det förskott bandet till nästa tyst period (som kan vara nästa spår) och för en cd, den framåt till nästa spår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67616.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.