Felsökning Power Fönster för 1995 Honda Civic EX

Du kan inte hålla regn, damm, värme eller kyla av din 1995 Honda Civic om den elektriska fönsterhissen fel. Och ett öppet fönster gör din bil ett enkelt byte för tjuvar. Års användning och korrosion kan skada anslutningar till makten fönstret motorn. Du kan felsöka problemet och åtgärda det på din uppfart eller garage. Saker du behöver
Automotive säkring som
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Allrengöringsmedel fordonsindustrin fett
WD-40 sprayburk
Visa fler instruktioner

1

Öppna sparka panelen under rattstången att avslöja säkringsboxen. Använd bilden på säkringsboxen för att lokalisera säkringarna i samband med den elektriska fönsterhissen. Kontrollera säkringar. Om metallen inne i säkringen är frånkopplad eller utbränd, ersätta den med en säkring med samma amperetal.
2

Ta bort högtalaren, trim och dörrpanelen att utsätta komponenterna fönsterhiss. Inspektera strömmen utrustar fönstret ställdon för korrosion, rost eller brist på smörjning. Smörj eller byt redskap, om det behövs.
3

Inspektera glaset i fönstret för att se om det har fallit av sin plats i fästet. Flytta glaset på fästet rakt.
4

Leta armar som kommer ut av den elektriska fönsterhissen motor. De korsar att göra ett "X", med de nedre punkterna i "X" anslutna vid undersidan av fästet. Se till att fogarna i fästet smörjs med all smörjfett.
5

Inspektera reläet ström fönstret. Det är en plastlåda är fäst på motorn på sidan närmast instrumentbräda. Inspektera integritet trådarna leder in reläet och, om nödvändigt, ta bort och inspektera insidan av själva reläet.
6

Kontrollera integriteten av trådarna som leder till styrenheten på armstödet . Spray WD-40 förening på alla kablar som är förknippade med makt fönster, föreningen kommer att täta eventuella felkopplingar. Byt ledningar som inte kan bära elektrisk ström.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66683.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.