Felsökning av bränslesystemet i en Acura Integra

Den Acura Integra är en liten, ganska billig sportbil. De senaste modellerna gjordes på 1990-talet och idag är sällsynta på grund av deras R-typ motorer och otillgänglighet. Felsöka bränslesystemet i en Acura Integra och hålla bränslesystemet igång effektivt genom att se alla delar fungerar. Instruktioner
1

Ta motorn ut och kontrollera din cylinder kammare för sprickor om din bil inte fungerar. Det bränsle och luft blandas i förbränningskammaren; tändstift tända en gnista som startar sedan en explosion. Explosionen pressar kolven nedåt som vrider vevaxeln och gör att bilen går. Motorn går ojämnt - eller inte alls - om en del av detta system bromsar ner
2

Kontrollera om tändstiften är slitna eller täckt av kol.. Felaktiga tändstift inte kommer att antända bränslet och luftblandningen ordentligt, så att bilen inte kommer att köras. Addera 3

Töm ut bränsletanken om du misstänker inaktuella eller dålig gas som spelar 't förångas ordentligt. Leta efter rost i gasledningarna som kan sätta igen bränslefiltret och bränsleledningar. Byt bränsletanken om du hittar rost.
4

Spänn tanklock om det inte är hermetiskt stängd. En lös tanklocket kan orsaka problem som överdriven bränsleförbrukning eller motorn inte är igång ordentligt.
5

Inspektera dina bränsleledningar att se om de är trasiga, rostiga, igensatt med rost eller klämd. Du kan ha kört över en sten eller något hårt. Kolla ner i bilen för ett hål och läckande gas som kan vara farligt eller kan leda till att du förlorar bränsle.
6

Ändra bränslefiltret om det är smutsigt eller igensatt. Du bilen inte kommer att köras korrekt eller kanske inte starta eftersom smutsigt bränslefiltret kan svälta motorn för bränslet.
7

Titta på din förgasare eller din insprutare om motorn går ojämnt eller inte skjuta ordentligt . Förgasaren matar bränsle till motorn. Leta efter slitna delar eller komponenter tilltäppta av ansamling av lack eller smuts. Kontrollera om din insprutare är igensatt med skräp eller lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63844.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.