Felsökning av Fläkt Kontroller på en 2002 Nissan Pathfinder

Nissans 2002 Pathfinder sports utility vehicle använder luftflödet för att värma och kyla ned kupén. Luft dras in i fordonet genom ventiler, luften värms eller kyls och därefter den blåses ut ur register i instrumentpanelen och ventiler i fot-. Luften fördelas av en fläkt, som ibland kallas en fläkt, som drivs av en kontroll på instrumentbrädan. På vissa modeller finns det en bakre fläktstyrning som är justerbar med baksätespassagerarna. Problem med fläkten kontroller kan korrigeras genom felsökning. Instruktioner
1

Vrid fläktreglaget på ett annat läge än "0" om fläkten kontrollen inte verkar fungera. Den fläktstyrning är längst till vänster värmare-relaterad ratten på Pathfinder instrumentbräda. Du kommer att se ett fan ikon och inställningar som är tillgängliga från 0 till 4.
2

Öppna luftflödet registrerar på instrumentbrädan genom att flytta fläkten bild eller montering så att lamellerna är horisontellt eller vertikalt och öppna Om fläktstyrning inte blåser ut luft på ytan nivå. Ta något som blockerar fotutrymmet ventilerna.
3

Ställ kontrollen i ett läge som gör att luft genomströmning om luft fortfarande inte blåses. Identifiera ikonerna på kontrollen och välj en inställning där en pilikon pekar på en del av kroppen ikonen. Till exempel, till ikonen där pilen pekar på ansiktet kommer att tillåta luft blåsas genom streck registren. Ur torkarbladet område av Nissan Pathfinder vindrutan
4

Tydliga blockeringar om fläkten kontrollen indikerar fläkten är igång, genom att göra ett ljud, men det finns ingen luft fick passera igenom. Snö och löv kan blockera luftventiler input.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67362.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.