Rear End Problem med en Nissan Titan

Sedan debuten 2004 har Nissan Titan inte varit föremål för många återkallelser utöver några säkerhetsbälten frågor och ett dåligt nålas bromspedalen. Ett Titan problemet inte relaterat till ett återkallande är associerad med riktiga axeltätningar. Problemet

bakaxel Titan har varit föremål för många klagomål från konsumenter. Enligt LemonLawClaims.com, problemet är den bakre axel tätning. Denna gummitätning vid leden mellan Hjulaxel läckor, dränera bort smörjmedel avsett att hålla differentialen 100 procent smord 100 procent av tiden.
Svåra att diagnostisera

Bakaxel församlingar är slutna enheter. Eftersom inget underhåll bör krävas för livet av bilen, mekanik handlar sällan med dem. Du kan berätta om en axel tätning är trasig eftersom det kommer att lämna en oljig beläggning på insidan av däcket.
Fastställande en felaktig Axelpackning

By tiden en axel tätning har läckt tillräckligt smörjmedel för föraren att märka differentiella problem såsom ljud, lukter eller svarvning svårigheter, har skadan skett. Hela axelaggregatet måste bytas, inklusive differential.
Påminnelse

Titan är en klass av fordon som kallas en 4x4, så har två differentialer och fyra axeltätningar. De klagomål om läckande fokuseras på bakaxeln, vilket är den axel som gör mest arbete, men det finns vissa rapporter även om läckande tätningar på framaxeln. För säkerhet, om du kolla en, kolla dem alla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66939.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.