Felsökning av luftkonditionering i en Plymouth Neon

Luftkonditionering problem är vanliga i många bilar. Ta några enkla steg för att försöka felsöka luftkonditionering i Plymouth Neon. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

se om problemet är så enkelt som en trasig säkring. Om temperaturen reglagen på instrumentbrädan verkar fungera korrekt, men har ingen effekt på luften, då en säkring är sannolikt att skylla. Säkringsdosan i en Plymouth Neon är placerad till vänster om ratten. Säkringen som skall ersättas är 10 ampere och i läge 8.
2

Kontrollera kontrollpanelen nästa om kontrollerna inte fungerar alls. Hitta kontrollpanelen genom att bända bort infattningen center instrumentet och ta bort den centrala luftkanalen. Skruva loss AC och värmare panel och dra lite. Koppla av styrkablar och kablage för att ta bort kontrollpanelen.
3

Justera klimatet kontrollerna på instrumentbrädan medan bilen är igång för att lyssna till fläktmotorn. Om du inte kan höra blåser ljud som ökar när luften är uppskruvad, då fläktmotorn kan vara defekt.
4

Koppla den svarta negativa batterikabeln. Ta passagerarsidan lägre instegsskydd panelen och dra tillbaka mattan. Hitta fläktmotorn hänger strax nedanför trim nära golvet styrelsen. Ta bort locket, tre skruvar och slutligen motor och fläkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63816.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.