Felsökning av luftkonditionering i en Jeep Grand Cherokee

Luftkonditionering problem kan tyvärr vara ganska vanligt i fordon, både nya och gamla. Ofta kan problemen vara lätt att diagnostisera och lätt att fixa. Rädda dig själv mycket tid och pengar att undvika dyra resor till återförsäljaren eller en mekaniker genom att lära sig att felsöka problem luftkonditioneringssystem i din Jeep Grand Cherokee. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

starta motorn och justera klimatkontroll. Om de verkar fungera bra men har effekt på luften då problemet är förmodligen en enkel säkring. Om kontrollerna inte fungerar korrekt då problemet är förmodligen med kontrollpanelen. Om du inte kan höra ljud när man vrider luften från låg till hög, då problemet är sannolikt med fläktmotorn.
2

Byt ut en trasig säkring lätt. Det finns tre säkringshållare i en Jeep Grand Cherokee, och den som befogenheter luftkonditioneringen finns under instrumentpanelen på vänster sida och strax under rattstången. Rätt säkring är den röda nummer fem.
3

Koppla systemet airbagen först innan de får tillgång till kontrollpanelen. Gör detta genom att koppla den svarta negativa batterikabeln och vänta i minst två minuter.
4

Ta mittsektionen av instrumentpanelen på instrumentbrädan som omger luftkonditionering och styr värme. Skruva loss de fyra skruvarna som håller enheten klimatkontroll på plats. Dra reglagen ut.
5

Kom till fläktmotorn i en Grand Cherokee genom att först inaktivera krockkuddar. Skruva loss handskfacket och ta bort den. Skruva loss fläkten sele motor tråd hittade direkt bakom fläktmotorn. Lossa tre skruvar som håller fläktmotorn på plats och sedan ta bort motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63815.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.