Felsökning av luftkonditionering i en Mitsubishi Eclipse

Undvik en resa till mekaniker genom att försöka felsöka luftkonditionering problem själv i din Mitsubishi Eclipse. Luftkonditionering problem kan ofta vara ganska enkelt att diagnostisera och även korrigera. Ta några enkla steg för att försöka fastställa orsaken till luftkonditionering problem. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn på bilen och justera klimatkontroll. Om klimatet kontrollerna inte känns rätt, så problemet är förmodligen i kontrollpanelen. Om kontrollerna mår bra, men har ingen effekt på luften så är det förmodligen en säkring. Om du inte kan höra den medföljande blåser ljud när luften släpps från låg till hög, ligger problemet i fläktmotorn.
2

Hitta säkringsdosan i en Mitsubishi Eclipse genom att öppna förarsidan dörren och bända bort listen till vänster om ratten. Byt ut den trasiga säkringen mot en av samma strömstyrka för att undvika att orsaka problem i elsystemet. Addera 3

Kontrollera kontrollpanelen nästa i din Mitsubishi Eclipse. Om luftkonditioneringen kontrollerna inte fungerar alls, då manöverpanelen är sannolikt att skylla. Koppla bort den negativa batterikabeln först. Ta bort kåpa kring CD-spelaren. Skruva loss skruvarna och ta bort kontrollpanelen.
4

Demontera fläktmotorn om den inte fungerande. Lossa först den negativa batterikabeln. Ta bort handskfacket. Hitta fläktmotorn bakom handskfacket, ta bort klämmorna och ta bort fläkten och motorn tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63813.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.