Min Nissan Versa startar inte

Den Versa är en kompakt bil som tillverkas och säljs av Nissan Motors. Versa största fördel är dess ekonomiska gas körsträcka. Liksom alla fordon, kan Nissan Versa har problem att starta någon gång. Om du har problem med att starta din Versa, finns det några saker som du kan kontrollera innan du ringer på ett professionellt för att diagnostisera problemet. Kontroll av dessa enkla problem kan spara tid och pengar i det långa loppet. Instruktioner
1

Sätt in nyckeln i tändningslåset och försöka vända det. Om knappen inte tänds, justera ratten tills den låses sedan försöka vrida nyckeln igen. Om ratten inte är låst, kommer nyckeln inte vända och dina Versa startar inte.
2

Kontrollera att bilen har tillräckligt med gas för att motorn ska starta. Om du är osäker på bränslenivå, lägg en gallon gas och försök starta motorn.
3

Öppna huven och kontrollera vätskenivåer i bilen, inklusive olja, växellåda vätska och kylvätska. Brist på eller låga vätskenivåer kan orsaka motorn startas problem i Versa.
4

Vrid nyckeln i tändningslåset till "Tillbehör" läget och slå sedan på den invändiga belysningen eller strålkastare. Om lamporna inte tänds är batteriet sannolikt dränerad och måste jump-startade, åtalats eller bytas.
5

Försök att starta motorn och lyssna efter ovanliga ljud. Klickande ljud kan indikera en felaktig starter. Om motorn startar kort därefter stängs av, kan det finnas en bränsleledning eller pump problem. Om du hör ingenting alls, kanske dina Versa har en felaktig tändningslåset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66253.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.