Felsökning en Cadillac bränslepump

Med en bränslepump fråga, kan du fastnar på vägen. Bränslepumpen har till uppgift att pumpa bränsle till förgasaren som skickar den till cylindrarna för bränning. Om du har problem med din bränslepump, kan du försöka felsöka det rätt i din uppfart med hjälp av en vän. Vara beredd att lukta lite som bensin innan processen är klar. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Container
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Cadillac. Har din kompis sitta i förarsätet och vara redo för din riktningar.
2

Hitta bränslepumpen. Du hittar den på den nedre förarsidan av motorn, den har 2 bränsleledningar anslutna till den. En linje är inloppet av bränsle från bränsletanken och den andra är utgång från bränslepumpen till förgasaren.
3

bort raden exit bränslet från bränslepumpen med skruvmejsel set. Bränsleledningen hålls på med en slangklämma. Vrid skruven på slangklämman moturs för att ta bort. Ha din behållare där för att fånga upp eventuellt bränsle som läcker ut ur systemet.
4

Direkt din vän att vrida nyckeln till startläge, på och av snabbt. Om du inte ser bränsle från bränslefiltret, ta sedan bort inloppet bränsleledningen på samma sätt som du gjorde exit linjen. Om du har bränsle, måste du byta bränslepumpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67216.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.