Felsökning av elsystem i en Cadillac Escalade

Den Escalade inte bara görs av Cadillac, det är också den Cadillac av stadsjeepar. De top-of-the-line funktioner än de av andra lyxiga stadsjeepar med objekt som sätet varmare och däck tryckgivare. De elektriska funktioner gör massor av elektriska krav även när Escalade inte körs. Den 2004 Cadillac Escalade var ett dåligt år för elektriska system, men de senaste åren har visat förbättring. Saker du behöver
Fuse extractor
Skruvmejsel
ohmmeter
Visa fler instruktioner
1

ersätta en äldre batteri med en rekommenderad ersättning om du upplever en elektrisk glitch efter den andra. Var beredd att betala mer eftersom de billigaste batterierna bara inte har vad som krävs för att driva en Escalade.
2

utesluta batteri eller generator problem först om du har ett start problem. Om de testar OK, kan du ha ett problem starter. Använd en ohmmeter att testa motståndet läsning av solenoiden. Byt solenoidaggregatet med en hög eller låg resistans behandlingen. En läsning över 1.3 ohm kan innebära ett avbrott i lindningen kontinuitet. Om din läsning är under 0,8 ohm, har du förmodligen en kortslutning i lindningen kretsen.
3

överväga att kolla din strålkastare ledningar om lampor flimrar eller förblir avstängd. Orsaken kan vara en elektrisk överbelastning. Överbelastning kan också orsaka problem med vindrutetorkarna också. Men om is eller snö existerar, framgår av vindrutan först och sedan prova dina vindrutetorkare.
4

Inse att kretsarna i en Cadillac Escalade använda en kombination av brytare, säkringar och smältbara termiska länkar för att minska risken för brand. Gå blocket panelen säkring på förarens änden av instrumentbrädan eller underhood säkring /relä centrum nära bromsvätskebehållaren vid slutet av motorrummet. Om du upptäcker en trasig eller smält silver band inne en säkring, ta bort säkringen med en säkring extraktor och ersätta den med en med samma strömstyrka.
5

Inse att elsystemet felsökning ibland ligger i koderna i styrenheten. Börja kolla efter lagrade felkoder. Om testning avslöjar en kabeldragning problem, kan ett kopplingsschema hjälpa dig att reparera den. Ta bort eventuella felkoder så att de inte återställas.
6

Kontrollera om strömmen liftgate vägrar att låsa upp från bilen fjärrkontrollen eller takkonsolen switch. Om du har detta problem med en 2007 Escalade, har du något problem med programvaran som kräver omprogrammering av TIS Remote.
7

Få hjälp av en certifierad mekaniker om din SUV utställningar Powertrain problem. Den elektroniskt styrda överföring och elektronisk gasreglage ger större hästkrafter som endast kan betjänas av en mekaniker med rätt kunskap och verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63769.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.